Bank Norwegian Forbrukslån

norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er en nettbasert bank for private kunder. Nettbanken tilbyr enkle standiserte innskudds- og utlånsprodukter på nett. Virksomheten faller under Norwegian Finans Holding ASA og etterstreber å lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester. Bank Norwegian tilbyr forbrukslån med gode renter og betingelser.

Forbrukslån

Forbrukslån er godt å ha når du vil samle smålån og kredittkortgjeld, eller når du trenger en liten økonomisk buffer så du kommer deg på beina igjen. Du får forbrukslån hos Bank Norwegian til en konkurransedyktig pris og med gunstige betingelser. Bank Norwegian tilbyr lang nedbetalingstid på inntil 15 år og du kan innfri lånet når som helst uten ekstra kostnader. Hos Bank Norwegian kan du låne uten sikkerhet fra 25 000 kr til 400 000 kr.  Det tilbys også flytende rent som beregnes på din økonomiske situasjon. I tillegg til forbrukslån tilbyr banken også refinansiering som du forøvrig kan sammenligne her.

Hvordan søker jeg

På Bank Norwegian sitt nettsted finner du en elektronisk bankrådgiver i form av en kalkulator. Den kan du bruke til å regne ut hvor forbrukslånet ditt vil koste. Du kan justere lånet i forhold til nedbetalingstid og lånesum.

Når du er klar for søke så kan du gjøre dette direkte på Bank Norwegian sitt nettsted. De har et skjema som du fyller ut og når alle nødvendige opplysninger har blitt lagt til så kan du sende søknaden inn. Dersom du lurer på noe om de ulike utfyllingsfelten i skjemaet, så kan du bare trykke på selve felten og så vil det dukke opp en forklarende tekst til høyre med nyttig informasjon. Søknadsprosessen tar ikke lang tid, og utbetaling av pengene kan skje i løpet av noen få dager. Enklere blir det ikke.

Krav til søker

For å kunne søke forbrukslån hos Bank Norwegian så må du være norsk statsborger, ha en registrert liknet inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. I tillegg så vil Bank Norwegian gjøre en kredittvurdering av deg før de kan eventuelt tilby deg et lånstilbud.