Lendo

lendo forbrukslan

Lendo er en av Sveriges mest ledende lånetilbydere og ble etablert i 2007. Siden da har Lendo vokst seg stor og kommet til Norge. Virksomheten har et pålitelig rykte og er en stor aktør i finansieringsmarkedet. Lendo faller under Schibstedkonsernet, som anses som en av Skandinavias største mediekonsernet med over 7700 ansatte i 27 ulike land.

Forbrukslån

Lyst til å kjøpe noe, men får ikke endene til å møtes? Hos Lendo kan du søke om forbrukslån helt uforpliktende. Du kan se over tilbudene du får og deretter avgjøre om du ønsker å ta et forbrukslån. Lendo vil spare deg masse tid, fordi Lendo vil ta din søknad til mer enn 10 banker. På denne måten så får du svar fra flere banker på én og samme lånesøknad. Søknadsprosessen går ekstremt raskt og det skjer at du får svar i løpet 1 time etter at du har sendt søknaden din. Dessuten ettersom som mange banker benytter seg av Bank ID signering så kan du til og med få pengene inn på kontoen på samme dag.

Hvordan søker jeg?

På Lendo.no har du en praktisk og enkel lånekalkulator, den bør du bruke for å få en kort oversikt over hvor mye lånet vil koste deg. På samme side så ser du også en tydelig og enkel søknadsskjema som du kan fylle ut. Her fyller du ut personopplysninger og det ligger dessuten også lenker til vilkårene Lendo stiller til deg som lånetaker. Dersom du skulle lure på noe så har også Lendo.no en ofte stilte spørsmål side (FAQ) og en ordliste med ulike økonomiske begreper som kan være lurt å lese dersom du er i tvil om noe.

Søknadskriterier

For å kunne søke forbrukslån og motta ulike tilbud fra ulike banker, så krever Lendo at du som låntager har en bruttoinntekt på over 200 000 kr i året, har ingen betalingsanmerkninger eller inkassogjeld, og at du er mellom 20 og 70 år. Dessuten så må du være klar over at ved lån på 50 000 kr eller mindre så er inntektskravet på 120 000 kr brutto i året.