Opp Finans

opp_finans

OPP finans er en av Norges største tilbydere av forbruksfinansiering. Virksomheten er en del av Gjensidige Bank, noe som gjør at de kan tilby et stort utvalg av ulike banktjenester. OPP finans sin visjon er å tilby skreddersydde løsninger for sine kunder. Dessuten så skal det være raskt og trygt å ta opp lån hos OPP finans.

Forbrukslån

Hos OPP finans kan du få forbrukslån til veldig konkurransedyktige priser, og dessuten lån som er skreddersydd din økonomi. Du får også en god risikovurdering og OPP finans vil dessuten råde deg om det er lurt å ta opp lån eller ikke. Det er mulig å søke forbrukslån opptil 350 000 kroner og du vil få svar på dagen.

For å søke forbrukslån kan du enten søke på nett eller via telefon på 04140. Hvis OPP finans godkjenner søknaden din så vil de sende deg en låneavtale som du må signere og returerne til OPP finans. Etter at lånet blir godkjent så sender OPP finans straks en SMS til deg og pengene blir deretter utbetalt til ditt kontonummer. OPP finans har ingen krav til hva du planlegger å bruke forbrukslånet til.

Vilkår

Vilkårene for forbrukslån hos OPP finans er at du må være over 21 år, ha en inntekt på 200 000 kr før skatt, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Lånekalkulator på nett

På Oppfinans.no så kan du sjekke selv hvor mye du må betale i renter ved valgt lånebeløp. Dette gjør du ved å bruke Opp finans sin lånekalkulator som ligger på deres hjemmeside. Den er svært enkel å bruke og du vil få vite hvor mye månedsprisen blir.

Annen nyttig info

Husk at du vil bare få forbrukslån på dagen dersom du oppgir all nødvendig informasjon i søknaden, og sender dette inn med en gang. I tillegg så må du også sørge for å signere låneavtalen og levere denne inn tilbake så fort mulig.

Dersom du lurer på noe så kan det være greit å besøke Ofte stilte spørsmål siden (FAQ) hos Oppfinans.no.