Folkia Forbrukslån

folkia

Folkia er et finans- og kredittselskap som drives i hele norden, inkludert Norge, Sverige, Finland og Estland. Virksomheten har konsesjon fra Finansdepartementet og ble grunnlagt som et komplement til eksisterende banker og finansieringsselskaper, for å kunne tilby enkle hverdagslige tjenester. Folkias mål er å kunne tilby sine kunder lån uten sikkerhet med svært gunstige lånepriser.

Forbrukslån

Lyst på noe, men mangler noen ekstra tusenlapper? Da bør du søke forbrukslån hos Folkia som har gode lånealternativer. Folkia tilbyr lån 1000 kr til 20 000 kr med en nedbetalingstid på opptil 12 måneder. Et forbrukslån kan være godt å ha når du plutselig sitter i en økonomisk knipe. Med Folkias produkter så får du imidlertid hjelp til å rette opp økonomien din.

Hvordan søker jeg?

Folkia sin rene og enkle hjemmeside så finner du en praktisk lånekalkulator, denne kan du bruke til å se hva lånet ditt vil koste. Når du er klar så kan du søke forbrukslån ved å bruke skjemaet til Folkia på deres nettside. For søke lån via skjemaet så må du velge beløp og nedbetalingstid, oppgi personopplysninger slik som personnummer, og identifisere deg med en Bank ID eller engangspinkode. Når Folkia har mottatt søknaden din så vil du få bekreftelse over sms, og blir søknaden innviglet så kan du på det tidligste få utbetaling på samme dag.

Hvem kan søke?

For å kunne søke forbrukslån hos Folkia så må du være fylt 20 år. Folkia vil dessuten utføre en kredittprøvning på deg, og Folkia forbeholder seg retten til å avslå din søknad uten begrunnelse. Husk også at du kan nedbetale lånet raskere enn avtalt, dette medfører ingen ekstrakostnader og du har en angrett som gjelder 14 dager fra da du inngikk låneavtalen med Folkia. Når det gjelder tilbakebetaling så vil du få en faktura hver måned med en forfallsdato.