L’EASY

leasy

L’EASY er en av de ledende aktørene i Norden som driver med langvarig utleie av forbruksartikler. I de senere årene har også L’EASY tilbudt finanstjenester, slik som forbrukslån.  Virksomheten ble grunnlagt i 1985 av Niels Thorborg. L’EASY har hovedkontor i danske Odense, men har også avdelinger i Sverige og Norge. Forbrukslånet hos L’EASY er gunstig og pengene kan du bruke til hva du vil, og lånesummen kommer rett inn på din egen private  knto og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

På forbrukslånsiden vil du også se informasjon om hvor mye etablerings- og termingebyr blir. Videre informasjon om ulike renter bør du lese om på L’EASY sin nettside.

Forbrukslån

Du kan låne opptil 50 000 kr og søknaden kan bli innviglet innen 24 timer. For søke forbrukslån hos L’EASY så går du inn på deres nettside og fyller ut nettsøknaden. Nettsøknaden er tredelt og består 1: beregne ditt lån, 2: personopplysninger, og 3: kvittering. Når du beregner ditt lån så vil du kunne se hvor mye månedsbeløpet blir avhengig hvor lang løpetid og hvor stort lånebeløp du velger. Når du har bestemt deg så klikk videre på Neste og fyll ut personopplysninger. Husk at L’EASY må gjennomføre en kredittvurdering av deg for å undersøke om du oppfyllere alle deres kriterier.

Hvem kan søke?

Kravene L’EASY stiller til søkere er at de må være fylt 20 år og ha fast inntekt. I tillegg må du være folkeregistrert i Norge i minst 3 sammenhengende år. Videre så må du ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. Dersom du lurer på noe så kan du kontakte L’EASY ved å klikke på Spør Petter nederst til høyre på siden, da dukker det opp et kontaktskjema hvor du kan legge inn dine spørsmål og sende dem til L’EASY.